WP no category

Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”King Arthur”

Concurs! Câştigă o invitaţie dublă la filmul ”King Arthur”

Cu acelaşi inconfundabil stil dinamic, talentatul regizor Guy Ritchie aduce din 19 mai pe marile ecrane aventura epică „King Arthur: Legenda Sabiei”. Lui Charlie Hunnam îi revine rolul principal şi misiunea de a prezenta legenda sabiei Excalibur şi traiectoria lui Arthur de la copilăria de pe străzi, până la ocuparea tronului.

După asasinarea tatălui lui Arthur, unchiul său (Jude Law) este cel care va prelua conducerea regatului Camelot. Alungat din castel şi mult prea mic să-şi mai amintească originile, Arthur ajunge să crească departe de împărăţie, pe aleile întunecate ale oraşului Londinium. Însă în momentul în care acesta reuşeşte să scoată sabia din stancă, viaţa lui se schimbă radical şi este forţat să-şi accepte destinul şi să revendice coroana, indiferent că îi place sau nu.

Warner Bros. Pictures, în asociere cu Village Roadshow Pictures, prezintă „King Arthur: Legenda Sabiei”, o producţie mult anticipată care îi are în rolurile principale pe Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Jude Law şi Eric Bana.

Din 19 mai, la Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Ce actor e în rol principal?

  1. Tom Hardy
  2. Brad Pitt
  3. Charlie Hunnam

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt Marieta Costea şi Avram Sofica

Pentru a intra în posesia premiului trebuie să vă prezentaţi în perioada 22 – 25 mai, la Hollywood Multiplex, cu un act de identitate.

Modifică Setările