News

Confesiunile lui Gabrielle Carteris: ce a trebuit să facă pentru a obţine rolul din Beverly Hills 90210!

Confesiunile lui Gabrielle Carteris: ce a trebuit să facă pentru a obţine rolul din Beverly Hills 90210!

Ea a interpretat-o pe adolescenta Andrea Zuckerman, de doar 16 ani. După ce a dat probe pentru acest rol, Gabrielle povesteşte, însă, ci trebuit să recurgă la un compromis

Ei bine, Gabrielle avea 29 de ani atunci când s-a dus să dea proba pentru rolul Andrea Zuckerman. Dar a declarat că are doar vârsta legală în sistemul american pentru a semna contracte: 21 de ani. Şi-a ascuns cu bună ştiinţă vârsta, temându-se că producătorii vor renunţa la ea dacă vor şti adevărul.

"Când a ieşit la iveală adevărata mea vârstă, serialul tocmai începea să urce în audienţe, iar rolul meu devenise popular, aşa că nu m-au concediat. Dar un producător mi-a spus: ai noroc că nu ţi-am ştiut adevărata vârstă când te-am angajat", a povestit Gabrielle.

Tot ea a dezvăluit, într-un interviu prilejuit de noul film 90210, că în serialul original, uneori scenariul încorpora experienţe reale de viaţă ale actorilor. Spre exemplu atunci când s-a operat de monturi, a avut nevoie de o perioadă de recuperare în scaunul cu rotile - iar asta s-a tradus în scenariu prin faptul că personajul ei, Andrea Zuckerman, a suferit un accident de maşină. La fel s-a întâmplat şi când a rămas însărcinată cu primul ei copil în viaţa reală - atunci şi Andrea Zuckerman... a rămas însărcinată! "I-am spus atunci producătorului Aaropn Spelling că nu vreau să-mi ascund sarcina, aşa că aş dori ca şi Andrea să fie însărcinată. Şi nu vreau să creadă vreodată copilul meu că nu am fost mândră când am fost însărcinată", îşi aminteşte Gabrielle. "Aaron a fost şocat. Dar până la urmă a fost de acord." Deşi decizia n-a rămas fără urmări. Mulţi au considerat scandalos faptul că o elevă de liceu, aşa cum era personajul lui Gabrielle, a rămas însărcinată. "Oameni au de făcut alegerei mereu în viaţă. Asta e adevărata viaţă", spune actriţa, azi în vârstă de 58 de ani.

Foto: Getty Images