Vedete

Connect-R: "La ce bun toate hainele de firmă, dacă nu le mai poţi expune în public"

Connect-R: "La ce bun toate hainele de firmă, dacă nu le mai poţi expune în public"

Connect-R vede în pandemia cu care ne luptăm o lecţie de viaţă. Artistul are convingerea că devenisem mult prea superficiali, că uitasem să mai apreciem lucurile esenţiale, că totul era o iluzie clădită pe superficialitate. Solistul crede că în acest mod vom ajunge să apreciem mai mult naturalul.

"Obişnuiam să trăim în iluzie! Tot ce credeam dimineaţă, seară devenea minciună şi tot ce simţeam în amiază, noaptea ne făcea să ne simţim goi. Trăim într- o contradicţie totală!.Căutam împlinirea în materie, bani, faimă, putere şi, deşi mulţi dintre noi le-am atins, tot simţeam că lipseşte ceva ! Ceva-ul se numeşte Noi „The real ones”! Noi cei care timp de 9 luni în pântece nu trebuia să facem nimic pentru a ne dezvolta, făcea natura pentru  noi!

Noi cei care atunci când eram mici aveam un singur scop, acela de a ne bucura! Dar de când a apărut EGO ( Edge GOD Out) bucuria a început să se alimenteze doar din exterior! Din Bani, faimă, putere! Noroc cu natura, că e o Şcoală prestigioasă care mai trimite câte un Profesor dur, aşa cum e CoVidul ,să ne reînveţe, să ne reînvie, din păcate chiar prin moarte!

La ce bun toate hainele de firmă, dacă nu le mai poţi expune în public, pentru că pe stradă nu mai e nimeni!? La ce bun toate hiturile tale când ţoată lumea simte să asculte muzică de alinare ? La ce folos maşină ta cu motor de nu ştiu care, din moment ce nimeni nu se mai grăbeşte nicăieri?! La ce folos frumuseţea ta, când jumătate din faţă e acoperită de masca antivirus ?!

Trebuie să ne întoarcem la natură! La natură noastră! Să învăţăm de la ea! Un animal în faţă altui animal nu e nici mizerabil nici dezirabil ! E doar un alt animal ! Copacul nu spune despre alt copac: ia uite ce a înflorit àla! Copacii doar înfloresc! Doar noi oamenii avem păreri, punem etichete, judecăm în fel şi chip!

Asta e lecţia pe care natura a venit să ne-o arate! Întoarcerea la natura noastră ! Cineva spunea mai demult că Dumnezeu nu e „cinstit”, că dacă ar fi „cinstit ” n-ar mai salva pe nimeni ! Mulţumim Doamne pentru lecţie şi îndurare. Să fiţi sănătoşi!'', scrie solistul pe Facebook.