Vedete

Connect-R reacţionează despre criza coronavirusului: "Cel mai mare virus suntem noi"

Connect-R reacţionează despre criza coronavirusului: "Cel mai mare virus suntem noi"

49 de persoane sunt infectate cu coronavirus în România. Veştile au ajuns şi la urechile cântăreţului Connect-R şi acesta a recaţionat în mediul online. A avut un îndemn pentru fanii săi!

Autorităţile au luat măsuri sporite pentru a proteja populaţia, şcolile au fost închise şi au fost interzise orice fel de adunări cu peste 100 de persoane. Şi artiştii au de suferit în aceste situaţii, concertele au fost amânate, cântările anulate. Connect-R reacţionează acum şi e de părere că oamenii au şi eu o vină mare. 

"Corona Virus .. unii spun că e o manevră comercială, alţii că ar fi o conspiraţie americană şi cei mai mulţi spun că a apărut aşa de nicăieri .. oricum ar fi, din punctul meu de vedere, unul probabil total neînsemnat , "Corona Virus" nu e nimic altceva decât o reflexie a interiorului nostru! O oglindă a cea ce zace în noi! Universul e mereu impecabil! Când a fost nevoie a curăţat tot. Asta face şi acum! Curată mizeria pe care o avem în ochi, în gânduri, în vise, în dorinţe şi în neputinţe!

De câteva zile aud o întrebare pe care obişnuiam s o aud doar la singular, de când cu Corona "Ce fac s-a transformat în "Ce facem"! De altfel, românii plecaţi pe afară vin cu dorul în saci pe la Nădlac! Cel mai mare virus suntem noi! Prea plin de noi, avem nevoie să ne golim, nu de alta, dar să mai lăsăm loc înăuntrul nostru şi pentru puţin Dumnezeu! Căci El a spus acum 2000 de ani: Nu ce bagi în gură te îmbolnăveşte, ci ce scoţi din ea! Să fiţi sănătoşi!!🙏🏽 Ştefan ! ", a scris Connect-R pe contul de Instagram.

Ce care îl urmăresc nu au întârziat cu reacţiile, mulţi i-au dat dreptate: "Eu unul sunt de acord cu punctul tau de vedere , bravo Ştefan! / Adevarat graiesti!🖒 / Bravo ,Dumnezeu sa iti ajute tie si familiei ca bine ai zis / Acesta esti tu, Relu, omul deosebit respect".

Modifică Setările