News

Corina Chiriac renunţă la emisiunea de la Naţional TV. Care este motivul

Corina Chiriac renunţă la emisiunea de la Naţional TV. Care este motivul

În cele două luni de izolare, Corina Chiriac a luat o decizie neaşteptată. Artista renunţă la emisiunea de succes pe care o realiza la Naţional TV. După 12 ani, Corina nu mai “opreşte timpul” la postul amintit.

 

“Ultimele două luni mi-au schimbat viaţa. Nevoită să stau mai mult în casă, am avut ocazia să stau de vorbă cu mine şi am aflat că am nevoie de o pauză de resetare personală şi profesională.

După succesul de anul trecut când am schimbat prefixul, an în care am sărbătorit 50 de ani de carieră pe scena Cerbului de Aur, în emisiuni tv şi multe concerte, când am lansat la Eurostar dublul CD "Strada Speranţei" şi un site la care am muncit câţiva ani alături de o echipă, această pauză de două luni mi-a adus o alta perspectivă de viaţă. Una mai liniştită. Am decis astfel să mă retrag din colaborarea cu Naţional TV.
Mulţumesc tuturor membrilor echipei şi colegilor de breaslă pentru o fructuoasă colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine să încercăm să "Ne-amintim Duminica" şi să "Oprim Timpul" împreună.
Sutele de ediţii filmate pâna anul asta în data de 11 Martie, vor fi revăzute de azi înainte de către alte şi alte rânduri de telespectatori ! Multumesc echipei, televiziunii National Tv pentru găzduire , urez tuturor emisiuni frumoase în viitor”, spune Corina Chiriac.

Solista vrea să scrie o carte cu poveştile care i-au marcat viaţa. “Între timp, eu am început să îmi scriu amintirile, activitate care mă bucură, deşi mă consumă emoţional, fiindca trebuie să retrăiesc zeci de ani de întâmplări, pentru a le povesti altora!
De asemenea, am avut timp să îmi redecorez balconul!”.

 

Modifică Setările