Vedete

Cornel Ilie: "Dacă noi am putut să mergem mai departe, pot şi alţii"

Cornel Ilie: "Dacă noi am putut să mergem mai departe, pot şi alţii"

Cornel Ilie a lansat cartea “Deja vu - 25 de ani de Vunk’’ la standul Bucureşti Fm de la Gaudeamus.

I-au fost aproape colegii de trupă şi familia. În timp ce Zara îşi urmărea  tatăl cu multă atenţie, Cezar , frăţiorul ei, dormea liniştit în braţele mamei.

“E o poveste pe care am început-o în clasa a 3-a , o poveste care sper să îi inspire şi pe cei care acum îşi găsesc pasiunea, să nu renunţe. Noi nu am renunţat niciodată, nu ne-am pus niciodată problema să ne schimbăm cariera, domeniul, pasiunea. Cartea este povestea unor oameni care au trecut prin toate începuturile muzicii româneşti. De asta am scris-o, pentru a-i inspira pe alţii care renunţă prea repede la drumul lor, care îşi abandonează pasiunea. Dacă noi am putut să mergem mai departe, pot şi alţii. Vrem să le dăm o gură de aer celor care nu şi-au găsit calea şi nu au găsit încă oamenii potriviţi”, a mărturisit artistul.

În carte, Cornel vorbeşte despre momentele grele, despre alegeri greşite. ”În ciuda lor, am mers mai departe. Sper să îi ajutăm pe cititori să îşi găsească drumul. Am încercat să scriu mai literar, să nu fie doar o cronologie a unor fapte, întâmplări. Am încercat să văd lucrurile altfel şi să dau o altă valoare cuvintelor, să spun mai multe printre rânduri”.

 

Modifică Setările