News

Cristi Brancu revine la TV. Cu ce televiziune a semnat un nou contract şi când va apărea pe post

Cristi Brancu revine la TV. Cu ce televiziune a semnat un nou contract şi când va apărea pe post camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Au trecut câteva luni de când nu a mai apărut la TV, dar Cristi Brancu revine! Când şi la ce post de televiziune?

Cristi Brancu a avut emisiuni la Antena Stars aproximativ 10 ani. În pandemie, acesta nu mai avut niciun show şi a realizat emisiuni online ba pe Facebook, ba pe Youtube. Iată că acum revine din nou pe sticlă, la un alt post TV. 

Fosta vedetă de la Antena Stars a semnat un contract cu Prima TV. "Cristian Brancu va realiza un show tv, în care va readuce în prim-plan personalităţi din toate domeniile. De săptămâna viitoare, el va păşi în platoul televiziunii Prima TV", anunţă Playtech.ro.

Cristi Brancu a rămas fără emisiune în vara lui 2020

"Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a staţiei vreme de 13 ani şi numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă.

Am aproape 30 de ani de media, aşa că decizia a fost acceptată şi înţeleasă de ambele părţi. Speculaţiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară şi neadevărată, puteţi verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme şi imaturităţi", a declarat Cristi Brancu pentru ciao.ro.

Foto: Facebook

Modifică Setările