Agenda

Cristi Minculescu, în scandalul pentru păstrarea titulaturii trupei: "Am fost, suntem şi vom rămâne întotdeauna IRIS"

Cristi Minculescu, în scandalul pentru păstrarea titulaturii trupei: "Am fost, suntem şi vom rămâne întotdeauna IRIS"

După aproape 40 de ani de cântat împreună şi peste 5.000 de concerte susţinute, membrii trupei o iau pe drumuri separate.

Din tabăra lui Cristi Minculescu fac parte chitaristul Valter Popa şi basistul Doru Borobeică.

"Trupele rock sunt, în general, ca nişte familii numeroase şi râdem împreună, plângem împreună", s spus Cristi Minculescu pentru "Observator".

"Legat de faptul că cineva ne împiedică să folosim numele IRIS... o cruntă dezamăgire", spune Doru Borobeică. "E ca atunci când nu mai poţi să-ţi foloseşti numele de botez cu care te strigă părinţii şi fraţii. În cazul nostru, e numele ce-l strigă în faţa scenei două generaţii de fani, dacă nu trei! Noi suntem artişti, dintre aceia care gândesc mai mult cu inima. Avem încredere în cei care înţeleg că un brand atât de cunoscut nu poate să aparţină unui singur om".

Referitor la faptul că Nelu Dumitrescu doreşte să-şi însuşească numele IRIS, Cristi Minculescu spune că: "E trist! E foarte dureros să aflăm că după aproape jumătate de secol încearcă să-şi asume istoria noastră şi, mai ales, numele de IRIS. Cel mai mic trebuie să ştie că noi cei trei de aici de faţă am fost, suntem şi vom rămâne întotdeauna IRIS."

"Gestul acesta mişelesc pe care l-am primit ne-a făcut mai puternici, mai uniţi, iar pentru toamnă am pregătit şi un muzical un răspuns la această poveste", a spus şi Valter Popa pentru Antena 1.

Modifică Setările