News

Cu cine a înlocuit-o Gavin pe Gwen Stefani? Noua iubită e cu 24 de ani mai tânără decât el!

Cu cine a înlocuit-o Gavin pe Gwen Stefani? Noua iubită e cu 24 de ani mai tânără decât el!

A venit şi rândul lui! După separarea de celebra artistă, Gavin a fost destul de rezervat în ceea ce priveşte viaţa lui amoroasă, deşi fosta lui parteneră de viaţă îşi etala peste tot relaţia cu Blake Shelton. Gavin a fost căsătorit 13 ani cu Gwen Stefani. Sophia e cea care l-a convins să mai dea iubirii o şansă Ei bine, acum, Gavin (51) este pregătit să mai dea iubirii o şansă! Femeia care l-a convins este un model german pe nume Sophia Thomalla, în vârstă de doar 27 de ani. Cei doi au fost surprinşi sărutându-se, acum o săptămână, prin Primrose Hill, Londra.

Nu ştim, însă, mai multe detalii despre relaţia lor, căci Gavin a decis ca, de data aceasta, viaţa lui privată să fie trăită departe de ochii curioşi ai lumii. Am aflat, însă, că Sophia a mai fost căsătorită cu doi cântăreţi, unul dintre ei fiind chiar Till Lindermann, din trupa Rammstein.

Sophia este o femeie singură de mai bine de un an, în timp ce Gavin s-a despărţit de Gwen în 2015. Bănuim, aşadar, că relaţia lor nu datează de mai mult de câteva luni. Aşteptăm, aşadar, să vedem cum vor evolua lucrurile între ei şi dacă îşi vor confirma legătura amoroasă.

Sophia Thomalla

A post shared by S O P H I A T H O M A L L A (@sophiathomalla) on

Între timp, Gwen este fericită alături de Blake Shelton, cu care plănuieşte să se căsătorească anul acesta.

foto: arhivă / Instagram

Modifică Setările