News

Cui i-a scris Kate Middleton o scrisoare emoţionantă?

de admin

Ducesa de Cambridge a dat dovadă întotdeauna de compasiune şi de iubire faţă de aproapele său, aşa că nu e de mirare că şi-a rupt din timpul alocat îngrijirii Prinţesei Charlotte şi a redactat o scrisoare extrem de emoţionantă.

Chiar dacă Ducesa este ”scutită” de la îndatoririle regale în această perioadă, aceasta a reuşit să redacteze o scrisoare pentru a marca Children`s Hospice Week. ”Pentru familiile cu copii care au nevoi speciale, fiecare moment trebuie apreciat şi sărbătorit. Spitalul de copii încearcă din răsputeri să creeze clipe fericite în cele mai dificile momente pe care astfel de familii le-ar putea întâmpina. Sper că vă veţi alătură acestei cauze şi că veţi face ca fiecare moment să conteze.”, a scris Kate într-o scrisoare deschisă către toţi cei care au puterea să-i ajute pe cei nefericiţi.

Barbara Gelb Obe, CEO al unei organizaţii umanitare, a declarat că scrisoarea Ducesei este una emoţionantă şi de impact, având în vedere că în această săptămână se pune accent pe ideea de ajutorare a familiilor nefericite care au un copil grav bolnav.

Campania este menită să ridice nivelul de conştientizare asupra importanţa ajutorului acordat familiilor care au astfel de probleme şi de a pune accent pe viaţa unui copil – indiferent cât de scurtă poate fi.

Această cauză umanitară este una cu care Kate rezonează, având în vedere că este ambasadorul East Anglia's Children's Hospices din ianuarie 2012.

În prezent, Kate se află în concediu de maternitate în Norfolk, acolo unde s-a stabilit cu Prinţul William, dar şi cu micuţul George, pentru a o creşte pe Prinţesa Charlotte, venită pe lume pe 2 mai.