News

Cum a ajuns solistul Ed Sheeran mogul imobiliar

Cum a ajuns solistul Ed Sheeran mogul imobiliar

Într-o statistică publicată recent de Sunday Times, cântăreţul britanic a surclasat multe nume celebre din Marea Britanie, având o avere de 200 milioane de lire sterline.

Deşi locurile fruntaşe sunt ocupate de artişti britanici precum Paul McCartney sau compozitorul Andrew Lloyd Weber, care deţin averi de peste 800 milioane lire sterline fiecare, Sheeran ţinteşte tot mai sus. Acesta a devenit investitor imobiliar de lux, fiind proprietarul a peste 27 de imobile, pe care le-a achitat integral, neavând niciun fel de credit. O parte dintre aceste proprietăţi se află în Londra, mai exact 22 dintre ele, în zone scumpe precum Notting Hill, Covent Garden, Whitechapel sau cum e cea din Holland Park, care valorează 20 mil. lire sterline. Investiţiile lui includ şi un restaurant-pub, Bertie Blossoms, în Portobello Road. Şi deşi a fost afectat de criză, fiind închis pe perioada pandemiei, Sheeran nu a dat afară niciun angajat.

Şi deşi ar fi putut locui oricunde în aceste luni grele de izolare, Ed şi soţia lui, Cherry Seaborn s-au retras la uriaşa fermă din Suffolk, pe care localnicii o numesc Sheeranville. Aici cei doi cultivă fructe şi legume şi au şi stupi pentru producţia de miere naturală.

Citeşte despre povestea de dragoste dintre Ed şi Cherry AICI

Citește și ...