News

Cum a ajutat-o Gigi Becali pe Monica Anghel în lupta sa cu COVID-19. Artista a refuzat categoric să meargă la spital

Cum a ajutat-o Gigi Becali pe Monica Anghel în lupta sa cu COVID-19. Artista a refuzat categoric să meargă la spital camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Monica Anghel face parte din categoria vedetelor lovite de pandemie acum, la început de toamnă.

Deşi cântăreaţa era şi vaccinată, iată că boala nu a iertat-o. „Sunt vaccinată cu ambele doze şi cu toate acestea tot am făcut covid. Aveţi grijă de voi”, a anunţat vedeta pe Facebook.

 

Recent, artista a făcut noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate. Monica Anghel a mărturisit că se simte mai bine, că nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar se confruntă cu nişte ameţeli care nu o lasă să-şi continue activitatea. De asemenea, vedeta a precizat că Gigi Becali este una dintre persoanele care i-au sărit în ajutor în această perioadă delicată.

„Sunt mai bine, dar încă mă lupt cu o ameţeală care nu-mi dă pace. Nu am fost internată, sunt acasă. Este pentru prima dată când sunt infectată. Am avut ambele doze de vaccin.

Am luat legătura cu toată lumea după ce am fost testată pozitiv. Ei toţi au ieşit negativi. Am avut un concert unde am stat în frig şi ploaie, dar am crezut că am răcit.  Mi-am făcut testul simplu, ulterior am luat legătura cu medicul, mai apoi am primit medicamente şi de la domnul Gigi Becali.

Copilul e negativ, dar trebuie să stea închis în casă cu mine pentru că este contact direct. Am vrut să învăţ pentru că am foarte mult de învăţat, dar nu pot din cauza ameţelilor pe care le am pentru că nu pot să mă concentrez”, a mărturisit Monica Anghel în direct la Pro TV,  în cadrul emisiunii ”La Măruţă”.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările