News

Cum a sărbătorit Iuliana Tudor împlinirea celor 39 de ani

Cum a sărbătorit Iuliana Tudor împlinirea celor 39 de ani

Vedeta TVR 1 a avut parte de-o aniversare caldă, în ton cu ziua de vară în care s-a născut.

Iuliana Tudor

Familia şi prietenii s-au grăbit s-o ureze în zeci de chipuri şi să-i ofere, din nou, clipe de neuitat. Alături de ei, Iuliana Tudor s-a bucurat de o zi minunată de vară, plină de flori şi de cadouri, dar mai ales de acel sentiment de bine şi de iubire necondiţionată.

"Am 39 de ani şi încă învăţ nu am prea multe certitudini. E cert însă pentru mine, acum, singurul lucru care contează este dragostea! Fără ea nu pot fi mamă, soţie, fiică, prietenă, fără ea nu pot face televiziune şi nu pot dărui publicului meu, nu pot vedea dincolo de ziduri, nu pot avea umor, nu pot renaşteşi nu pot nici măcar muri fără dragoste. Am trăit frumos aceşti 39 de ani, unii ar spune cât pentru trei vieţi”.

"De ziua mea sunt oameni care îmi oferă crâmpeie din timpul lor… doar mie. De ziua, mea telefonul nu sună -mi dea probleme de rezolvat, ci doar -mi amintească de iubirea care -nconjoarăÎmi dau seama mare parte din iubirea de care bucur este un dar adus în viaţă mea de televiziune. Oameni de orice vârstă, cu şcoli înalte sau doar cu învăţături de viaţă. Oameni care mi-au împărtăşit poveşti triste, dar şi oameni bogaţi care au vindecat lacrimile celorlalţi. Oameni pentru care ecranul televizorului este cel care m-a adus în casă şi mai apoi în sufletul lor. Oameni pe care nu-i cunosc, dar care opresc pe stradă de parcă ne-am cunoaşte dintotdeauna. E teribil de copleşitoare iubirea această anonimă şi le mulţumesc acestor oameni pentru ea”, spune sărbătorita.

Iuliana si prietenii ei, la ziua ei

"Iubirea care-mi taie însă respiraţia este iubirea pentru copilul meu, puiul de om în care mi-am vărsat toate visurile, toată grija şi sufletul pe de-a-ntregul. Uneori am impresia Tudor este cel mai iubit copil de pe lume, pentru -l iubesc fără seamăn şi nu ştiu existe măsură în iubirea aceasta”, spune Iuliana Tudor, care, pe lângă celelalte valenţe ca femeie, o preţuieşte mai mult pe cea de mamă.

iuliana si fiul ei, tudor
Iuliana şi fiul său, Tudor.

Mai mult, Iuliana este născută în aceeaşi zi cu Ana, colegă şi prietenă bună, motiv sărbătorească împreună o zi atât de specială. Şi să împartă acelaşi tort!

Sarbatoritele si tortul
Iuliana şi prietena sa, Ana, şi-au aniversat împreună ziua de naştere.