News

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin relaţia cu Adrian Brâncoveanu. A divorţat de trei ori, dar se gândeşte la a patra căsătorie

Cum a schimbat-o pe Andreea Marin relaţia cu Adrian Brâncoveanu. A divorţat de trei ori, dar se gândeşte la a patra căsătorie

Sunt într-o relaţie de ani de zile şi se pare că se înţeleg mai bine ca niciodată. Iată ce a afirmat recent Andreea Marin despre relaţia cu Adrian Brâncoveanu!

Eşti foarte tenace în viaţa privată. Ai mers mai departe fără regrete şi ai dat mereu noi şanse iubirii. Te mai vezi căsătorită?

Nu exclud nimic. Viaţa mi-a dovedit că e plină de surprize. Las lucrurile să curgă firesc şi nu pun pe o experienţă prezentă povara uneia anterioare, niciun moment nu seamănă cu altul.

Ce a schimbat în tine relaţia cu Adrian Brâncoveanu?

Mi-am redescoperit feminitatea, m-am cunoscut într-un fel care m-a provocat şi m-a ajutat să mă înţeleg mult mai profund.

El e din Focşani, deci s-ar putea spune că sunteţi amândoi moldoveni. A avut şi asta o cât de mică relevanţă în relaţia voastră, ca gusturi, ca temperament?

Este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe. Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune.

Aţi reuşit să petreceţi mai mult timp împreună (graţie pandemiei) sau el e la fel de mult timp plecat cu serviciul?

Da, am petrecut mult mai mult timp şi am fost amândoi voluntari în Campania Preţuieşte Viaţa, am făcut umăr lângă umăr convoaie umanitare şi asta ne-a ajutat să descoperim noi valenţe ale relaţiei noastre. A fost o perioadă benefică pentru noi. Chiar şi acasă, am descoperit că ne place să facem noi lucruri împreună şi e minunat să simţi astfel.

Citeşte continuarea interviului aici!

Modifică Setările