Vedete

Cum a slăbit fiica lui Cornel Palade 40 de kilograme. "Cel mai greu îmi este însă să renunţ la cartofii copţi sau prăjiţi"

Cum a slăbit fiica lui Cornel Palade 40 de kilograme. "Cel mai greu îmi este însă să renunţ la cartofii copţi sau prăjiţi"

Fata lui Cornel Palade, Ada, s-a mobilizat şi a reuşit să piardă 40 de kilograme. Actriţa a reuşit această performanţă în ultimii trei ani.

“Starea sănătăţii şi calitatea vieţii pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om şi nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulţumită de mine. Am reuşit să spun nu şi asta m-a salvat”, mărturiseşte aceasta. Ada a început să slăbească după ce s-a întors de la Londra, unde a locuit o bună bucată de timp. Şi spune că nu-i este deloc greu să se menţină. “Menţinerea este destul de uşoară, atât timp cât îţi iubeşti corpul mai mult decât gustul mâncării. Ţin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă şi mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunţ la cartofii copţi sau prăjiţi”.

Actriţa se declară pasionată de artă. “Muzica şi actoria sunt pe primul loc în viaţa mea, dar îmi place şi să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură şi îmi aduce linişte”. De fel, Ada este mai energică, aşa că cel mai greu la Te cunosc de undeva! îi este atunci când trebuie să stea multe ore la machiaj. Se amuză însă teribil atunci când îşi vede colegii de sex masculin în travesti.

Ada are două “mari frici”, să nu fie îngropată de vie, să nu întârzie la spectacol, şi să nu se poate opri din a urmări reality-show-ul “Insula Iubirii”, de la Antena 1. „Cel mai greu este atunci când trebuie să aştept o săptămână pentru fiecare episod, dar mă uit la sezoanele trecute”, mai spune ea.

Modifică Setările