News

Cum arată actorul care-l joacă pe bărbatul-amfibie din "The shape of water"?

Cum arată actorul care-l joacă pe bărbatul-amfibie din "The shape of water"?

După cum ştim, ediţia de anul acesta a premiilor Oscar ar putea aparţine filmului "The shape of water", regizat de Guillermo del Toro, film care conduce în topul nominalizărilor, fiind inclus la nu mai puţin de 13 categorii.

Cea mai importantă categorie la care a fost nominalizat este, bineînţeles, cea pentru cel mai bun film. Este vorba despre povestea de dragoste dintre o femeie mută, interpretată de actriţa Sally Hawkins, şi un bărbat-amfibie, rol jucat de actorul Doug Jones.

Sally şi Doug, într-o scenă din film

Dincolo de aspectul reptilian al creaturii de care se îndrăgosteşte, aşadar, eroina principală din film, se ascunde, aşadar, un actor de nu mai puţin de 57 de ani.

Doug Jones

Un corp atât de suplu şi fit, la vârsta lui? Ei bine, da, având în vedere că Doug este un fost contorsionist şi mim care joacă, de obicei, roluri de creaturi din alte specii decât cea umană.

Alături de soţia sa, Laurie

Este al şaselea film regizat de Guillermo del Toro care-l include pe Doug Jones în astfel de roluri fantastice, în care, de obicei, figura acestuia este ascunsă de un machiaj dens.

Doug este căsătorit din 1984 cu Laurie Jones şi nu are copii.