Vedete

Cum arată acum Julia Jianu, la 20 de ani de la lansarea cu trupa Exotic FOTO

Cum arată acum Julia Jianu, la 20 de ani de la lansarea cu trupa Exotic FOTO camera-retro icon Vezi galeria 37 poze

Au trecut două decenii de când se făcea cunoscută alături de Andreea Bănică şi Claudia Pătrăşcanu. Uite cum s-a schimbat artista în decursul timpului şi ce mai face acum.

În 1999, Costi Ioniţă şi Dorin Topală de la Valahia lansau prima trupă de fete de la noi, Exotic, care făcea furori cu piesa „Sexxy”. O blondă, o brunetă şi o roşcată! E vorba despre Andreea Bănică, Claudia Pătrăşcanu şi Julia Chelaru - actualmente Jianu.

Deşi formaţia s-a destrămat după scurt timp, Andreea Bănică formând o nouă trupă, Blondy, cu Cristina Rus, Claudia şi Julia au rămas să cânte împreună sub o nouă titulatură, Sexxy. După alţi patru ani, fetele au ales să continue solo.

Între timp, şi viaţa privată a fetelor a evoluat, fiecare întemeindu-şi câte o familie. Dacă Andreea Bănică e căsătorită de ani buni cu Lucian Mitrea, cu care are doi copii, iar Claudia Pătrăşcanu tocmai a pus punct mariajului cu Gabi Bădălău, tatăl celor doi băieţi ai săi, Julia a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de impresarul Bogdan Jianu.

Julia a devenit doamna Jianu în 2007 în cadrul unui eveniment foarte elegant, cu un aer retro. Timp de 17 ani, relaţia lor părea perfectă, dar iată că după o perioadă în care carierele lor i-au solicitat în oraşe diferite, iar apariţia unui copil a tot întârziat, cei doi au ajuns la divorţ.

Anul trecut, Julia Jianu radia la braţul unui alt bărbat, relaţie care intra în atenţia presei după o vacanţă petrecută în Cipru.

Mai mult, post divorţ, artista a simţit nevoia şi a unui retuş estetic, apelând la un implant mamar cu silicon, care i-a augmentat vizibil bustul. O schimbare pe care o etalează cu multă mândrie în cele mai recente poze din vacanţa petrecută la Istanbul cu mama sa. (vezi galeria foto)

Şi dacă vă întrebaţi ce mai face Julia Jianu în plan artistic, ei bine artista are tot felul de recitaluri private şi pregăteşte lansarea unui nou videoclip, filmat în Delta Dunării.

Modifică Setările