Vedete

Cum arată Adela Popescu nemachiată? Radu Vâlcan, soţul ei, a făcut publică o fotografie cu ea fără make-up

Cum arată Adela Popescu nemachiată? Radu Vâlcan, soţul ei, a făcut publică o fotografie cu ea fără make-up camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Întinereşte pe zi ce trece! Despre Adela Popescu este vorba, prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea". Radu Vâlcan, soţul ei, a surprins-o complet nemachiată! Cât de frumoasă este naturală. 

O vedem de luni până vineri la Pro TV, este foarte activă pe reţelele de socializare, dar îşi dedică majoritatea timpului celor doi copii ai săi. Adela Popescu reuşeşte cu brio să îmbine viaţa profesională, cariera, cu viaţa personală. Este prezentatoare, dar este şi soţie, este mamă, este prietenă, este fiică...îşi face timp pentru toţi cei dragi. Trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Radu Vâlcan!

El este cel care a surprins-o acum într-un mod inedit. Pe Adela Popescu o vedem mereu machiată la TV, dar iată că el a surprins-o acum naturală, fără pic de make-up. Prezentatorul de la Antena 1 a postat imaginea cu Adela în mediul online şi a notat:

"- Iubire, eşti ok dacă pun poza asta?

- Normal, îţi place ţie?!

- Cel mai mult, nemachiată, pistrui, coşuri..."

Fanii imediat au reacţionat pe Facebook: "Doi oameni frumoşi şi interior şi exterior ! (...) Superbă! Te ador de când eram mic copil ... (...) Fericirea este cel mai frumos machiaj". Priviţi în GALERIA FOTO!

Cum se menţine în formă Adela Popescu 

Vedeta arată foarte bine după două naşteri: "Am reuşit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să ţin diete foarte clare şi atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc.

Aşa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca şi paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a şi adus tatăl meu de la Şuşani roşii gustoase", a povestit Adela pentru viva.ro. 

Foto: Facebook

Modifică Setările