Lifestyle

Cum arată casa în care s-au izolat Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones. Proprietatea este una de vis şi a costat 4, 5 milioane de dolari

Cum arată casa în care s-au izolat Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones. Proprietatea este una de vis şi a costat 4, 5 milioane de dolari camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani, şi soţia sa Catherine Zeta-Jones, 50 de ani, locuiesc într-un conac de vis.

Casa construită în stil Georgian este situată în Irvington, New York, chiar în afara oraşului, are 22 de dormitoare, 12 băi, piscină interioară, sală de gimnastică şi jocuri.

 

Camerele sunt spaţioase şi mobilate cu gust, domină marmura, iar în majoritatea încăperilor poţi descoperi câte un şemineu.

Cei doi au postat pe Instagram mai multe fotografii cu impunătorul conac, unde acum, în plină pandemie, familia se află în izolare. Proprietatea este împrejmuită de o pădure, iar peisajul este unul superb.

Michael Douglas şi soţia sa Catherine Zeta-Jones sunt împreună de 21 de ani. Deşi au trecut prin multe perioade dificile, cum ar fi momentul în care Michael a fost diagnosticat cu cancer, iar Catherine cu tulburare bipolară, drumurile lor nu s-au despărţit niciodată. Douglas şi Zeta-Jones au doi copii, un fiu, Dylan Michael, 19 ani, şi o fiică, Carys Zeta, 17 ani.

 

Modifică Setările