News

Cum arată Celentano din „Las Fierbinţi“ în viaţa de zi cu zi? Adrian Văncică împlineşte 42 de ani în luna martie

Cum arată Celentano din „Las Fierbinţi“ în viaţa de zi cu zi? Adrian Văncică împlineşte 42 de ani în luna martie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

S-a făcut cunoscut datorită serialului „Las Fierbinţi“, însă cariera lui de actor de film şi teatru înseamnă mult mai mult decât atât. Chiar dacă publicul îl ştie drept Celentano, prietenul lui Firicel, Adrian Vancică este angajat la teatrul Nottara şi joacă în filme încă din anul 2004.

Născut pe 18 martie 1977, Adrian Văncică ştie cu siguranţă cum să se facă plăcut de publicul larg. Deşi joacă rolul unui bărbat care este mereu beat, Celentano, celebrul actor este, în viaţa reală, mereu cu zâmbetul pe buze şi face glume aproape non-stop. În viaţa de zi cu zi, Celentano din „Las Fierbinţi“ arată aproape la fel.

La finalul anului trecut, el a susţinut, alături de Bobonete, Rait şi Diţă, colegii lui din „Las Fierbiţi“, un show de stand-up comedy la Sala Palatului, care a avut loc cu casa închisă, două zile la rând. Zilele trecute, Adrian Văncică a avut un mesaj pentru fanii lui şi ai lui Bobonete, după ce acesta din urmă a avut probleme de sănătate şi a fost internat în spital.

„Doamnelor şi domnilor din Paris şi Bruxelles, aşa cum ştiţi sau, dacă nu, aflaţi acum, Bobo a suferit o intervenţie chirurgicală, o intervenţie obligatorie care nu putea fi amânată, intervenţie de care în momentul în care am programat show-urile nimeni nu avea habar că va apărea. Sunt toate şansele ca Bobo să se recupereze foarte bine, însă, din păcate, nu până la finalul săptămânii. Contractul pe care îl avem e destul de strict. Am discutat şi cu Bobo şi cu organizatorul şi am ajuns la această soluţie: e Messi accidentat, intră Ronaldo. Sau invers, că oricum eu la fotbal nu mă pricep. Dacă cineva îşi doreşte banii înapoi pe bilete, se poate rezolva foarte uşor, nu vrea nimeni să vă păcălească. Ce vă promit eu e că veţi râde foarte tare şi că vom reveni în aceste oraşe cât de curând în formula completă care ne-a consacrat de cinci ani la Sala Palatului: Rait, Costi, Vãncicã şi Bobonete. Vă mulţumesc şi multă sănătate, Bobo“, a fost mesajul lui Celentano din „Las Fierbinţi“.

Mai multe fotografii cu Adrian Văncică pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările