News

Cum arată copiii lui Andi Moisescu şi ai Oliviei Steer? David şi Luca apar rar în public

Cum arată copiii lui Andi Moisescu şi ai Oliviei Steer? David şi Luca apar rar în public camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andi Moisescu şi Olivia Steer au împreună doi băieţi frumoşi care au crescut tare mult. Foarte rar copiii apar în public. 

Prezentatorul TV Andi Moisescu este foarte discret atunci când vine vorba despre viaţa personală. Nu face declaraţii despre familia lui şi cu atât mai puţin despre cei doi copii ai săi. Pare că are o căsnicie alături de Olivia Steer şi de cei doi copii ai lor. Băieţii lor au crescut foarte mult, parcă sunt de nerecunoscut. David a împlinit 13 ani pe 25 septembrie şi, două zile mai târziu, îl sărbătoresc şi pe mezinul Luca, care a făcut 11 ani pe 27 septembrie.

Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt căsătoritţi de 15 ani de zile. Recent, familia a mers la ski, acolo unde a făcut poze inedite. Andi Moisescu nu s-a mai ferit să îşi arate copiii şi i-a pozat practicând sportul preferat. Toţi poartă costume adecvate şi se distrează de minune. 

Prezentatorul de la Pro TV a ţinut însă să le amintească că vacanţa se sfârşeşte curând, iar ei vor merge din nou la şcoală. 

Vedete cu job dublu în televiziune

La prima vedere, ai impresia că nu mai există suficiente vedete care să preia frâiele emisiunilor de divertisment de pe micul ecran. Doar că la mijloc nu se află o problemă de casting, ci de strategie de marketing şi de... salariu, până la urmă. Aşa se face că, de cel puţin un an încoace, vedetele din România au acceptat să apară în două emisiuni ale aceluiaşi post. Iată cine sunt cei care şi-au renegociat contractele şi au un job dublu în televiziuni.

Foto: Instagram, Click

Modifică Setările