News

Cum arată familia lui Lucian Bute? Sportivul e căsătorit de opt ani cu o româncă, cu care are doi copii

Cum arată familia lui Lucian Bute? Sportivul e căsătorit de opt ani cu o româncă, cu care are doi copii camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Stabilit de peste 15 ani peste hotare, Lucian Bute a acordat, recent, un interviu în care a vorbit despre viaţa lui din prezent, dar şi despre soţia şi cei doi copii ai lor.

Originar din satul Pechea, judeţul Galaţi, Lucian Bute a lăsat România în spate pentru a locui în Canada. Acolo, el stă alături de soţia lui, Elena, şi cei doi copii ai lui, fetiţa Ema (de doi ani) şi băieţelul Eric Ştefan, de doar cinci luni. Pe soţia mea Elena am cunoscut-o în România. Puteam să mă căsătoresc cu o canadiancă, dar tot româncele mi-au fost mai dragi. Suntem fericiţi, avem doi copii sănătoşi: Ema doi ani şi trei luni, iar Eric Ştefan, care face imediat cinci luni.”, a declarat Lucian Bute pentru gsp.ro.

Cât despre planurile lui profesionale, Lucian Bute a declarat că şi-ar dori să pregătească un roman în Canada. Aş lua un boxer român în Canada, să-l cresc, să-l ajut să-mi calce pe urme. Dar e foarte greu dacă nu ai un nume. Am fost recent la lotul naţional, i-am vizitat, şi erau opt băieţi. Poate Andrei Arădoaie, sau Robert Jitaru de la Brăila. Le-am spus că ei trebuie să se pregătească, să ajungă la Olimpiadă. Apoi vorbim.”, a mai spus sportivul.

Lucian a mărturisit, în încheierea interviului, că este un om fericit şi împăcat acum: Nu mi-am propus niciodată să-mi apăr centura de nouă ori, dar aşa s-a întâmplat. Când am ajuns în Canada, eram un copil din România pe care nu-l cunoştea nimeni. Acum sunt un om împlinit, lumea mă opreşte pe stradă să mă felicite”.

Modifică Setările