News

Cum arată fiul lui Viorel Cataramă? Ştefan a împlinit 18 ani şi este mai înalt decât tatăl lui

Cum arată fiul lui Viorel Cataramă? Ştefan a împlinit 18 ani şi este mai înalt decât tatăl lui camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În acest an, pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale şi-a făcut apariţia un candidat la care nu se aştepta nimeni: Viorel Cataramă.

Deşi Biroul Electoral Central a afirmat că a găsit nereguli în listele de semnături pentru Viorel Cataramă şi că îi refuză acestuia candidatura pentru postul de preşedinte al României, Curtea Constituţională i-a dat dreptate lui Cataramă, astfel că acesta se va afla pe listele electorale.

În plină campanie electorală, afaceristul şi-a găsit timp şi pentru familie, iar partenera acestuia, doctorul Adina Alberts, a postat pe Instagram un portret de familie în care apare alături de Viorel Cataramă, de fiul acestuia, Ştefan, care abia a împlinit 18 ani, şi de fiica pe care ea o are cu omul de afaceri, Briana.

Ştefan demonstrează şi pe contul său de Instagram că este un adevărat adolescent, iar din fotografiile în care apare alături de tatăl lui se poate observa că juniorul este mai înalt decât Viorel Cataramă.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO