Vedete

Cum arată Flavia Mihăşan însărcinată? Vedeta şi-a făcut bagajul de maternitate

Cum arată Flavia Mihăşan însărcinată? Vedeta şi-a făcut bagajul de maternitate camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

E însărcinată doar în 24 de săptămâni, însă simpatica ”vecină” a recunoscut că e pregătită deja pentru marele eveniment din viaţa ei.

Flavia Mihăşan e foarte discretă cu sarcina ei, însă a mărturisit, în direct la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”, că poartă după ea, în portbagajul maşinii, multe haine de schimb şi alte lucruri necesare pentru marele eveniment din viaţa ei.

Cât despre înfăţişarea ei, Flavia se fereşte să posteze în mediul online cadre cu ea însărcinată, puţine fiind fotografiile care indică faptul că poartă în pântece un bebeluş. Ce-i drept, silueta îi permite, căci, la cele 24 de săptămâni, balerina a luat în greutate foarte puţin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wearing @m_concept_store for #22weekspregnant 🍼🤰🏼❤️ Styled by @obancealiana 🤗

A post shared by Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) on

Cine e tatăl copilului ei?

Deşi nu apar foarte des în public, Flavia şi Marius Moldovan, iubitul ei, trăiesc o poveste de iubire foarte frumoasă. Marius Moldovan (27) este, asemenea vedetei, dansator profesionist. Cei doi s-au cunoscut acum câteva luni, la repetiţiile musicalului ”Mamma Mia!”.

Cine îi ia locul la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”

Dat fiind faptul că Flavia se pregăteşte să devină mamă pentru prima dată, producătorii emisiunii ”Neaţa cu Răzvan şi Dani” au fost nevoiţi să-i găsească înlocuitoare. Ramona Olaru, co-prezentatoarea emisiunii ”Prietenii de la 11”, este cea care îi va ocupa, pe micile ecrane, postul Flaviei, atunci când aceasta va intra în concediu de maternitate.