News

Cum arăta Ionuţ înainte de „Insula iubirii“? Concurentul era de nerecunoscut în urmă cu mai bine de 5 ani

Cum arăta Ionuţ înainte de „Insula iubirii“? Concurentul era de nerecunoscut în urmă cu mai bine de 5 ani camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Nu mai este mult şi „Insula iubirii“ ajunge la final, iar cele mai importante reîntâlniri vor fi cele dintre Ionuţ şi Mirela şi dintre Bogdan şi Hanne.

Aşa cum era de aşteptat, cei de la Antena 1 au lăsat pentru ultima ediţie a emisiunii ceremonia focului pentru cele două cupluri.

Chiar dacă duminica viitoare în emisiune Bogdan va spune că nu mai formează un cuplu cu Hanne, iar Mirela se va despărţi de Ionuţ, cele două cupluri sunt, de fapt, împreună şi astăzi. Mai mult decât atât, cei patru petrec mult timp împreună, iar ieri au vizionat împreună cea mai recentă ediţie „Insula iubirii“.

Pentru că emisiunea se apropie de final, în mediul online concurenţii au început să se atace între ei sau să laude, iar printre comentarii s-au strecurat şi câteva fotografii din trecutul lui Ionuţ. Înainte de a participa la „Insula iubirii“, concurentul arăta diferit, iar în urmă cu mai bine de 5 ani era de nerecunoscut.

Mai multe fotografii cu Ionuţ de la „Insula iubirii“ înainte de a participa la emisiune pot fi văzute în GALERIA FOTO