Vedete

Cum arată la 52 de ani, în bikini, frumoasa din videoclipul Wicked Game al lui Chris Isaak?

Cum arată la 52 de ani, în bikini, frumoasa din videoclipul Wicked Game al lui Chris Isaak? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În 1989, când a fost lansat hitul Wicked Game al cunoscutului artist american, piesa a fost însoţită de un videoclip care a rămas întipărit pe retina publicului.

Am putea spune că acest clip a avut mai mult succes decât melodia în sine. Este vorba despre un clip filmat pe o plajă din Hawaii, cele mai multe cadre fiind în alb-negru, Chris Isaak apărând alături de supermodelul Helena Christensen, una dintre cele mai de succes manechine ale anilor 90.

Frumoasa de origine daneză a făcut, atunci, ravagii, cu corpul ei superb, în numeroasele cadre topless. Au trecut 31 de ani de la succesul acestui videoclip, iar Helena, ajunsă la 52 de ani, continuă să se afişeze lumii pe plajă, în costum de baie.

Fosta Miss Universe Danemarca, mamă singură a unui băiat de 21 de ani, nu se sfieşte să posteze poze cu ea în costum de baie pe conturile ei de social media, ocazie cu care putem observa nu doar un trup suplu, ci şi unul ocolit de imperfecţiuni estetice precum celulită sau vergeturi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Fostul supermodel susţine că secretul corpului ei mereu tânăr este sportul efectuat în natură, în special înotul, o activitate pe care Helena o practică regulat.

Comentarii

Modifică Setările