News

Cum arată Macaulay Culkin, starul din Singur Acasă, la 34 de ani?

Cum arată Macaulay Culkin, starul din Singur Acasă, la 34 de ani?

Când a trecut timpul şi când a ajuns Macaulay Culkin la vârsta de 34 de ani? De fapt, pe 26 august, starul din Singur Acasă va împlini chiar 35 de ani, deşi fizicul lui rămâne al unui etern adolescent. Chiar aşa, cum mai arată actorul zilele acestea?

Nici bine, dar nici prea rău, având în vedere că am văzut, de curând, şi cadre în care starul părea să le facă concurenţă manechinelor anorexice. Ieri, Macaulay Culkin a fost fotografiat savurând o ţigară, undeva, la filmări, în New York. Look-ul lui este la fel de boem ca întotdeauna, actorul cu trup firav abordând o ţinută hipsterească, cu jeanşi negri, bocanci şi cardigan şi cu părul strâns într-un coc, în vârful capului.

Ne pare rău că nu-i putem vedea mai bine chipul lui Macaulay, ascuns după acei ochelari de soare imenşi, dar trebuie să recunoaştem că aspectul lui este mult mai sănătos zilele acestea decât acum doi ani, când ne şoca cu trupul numai piele şi os şi faţa ca de stafie.

Până la urmă, anul acesta se împlinesc 25 de ani de la lansarea filmului care l-a făcut faimos, Singur Acasă, iar actorul vrea, probabil, să marcheze evenimentul cu o prezenţă fizică plăcută.

Modifică Setările