Vedete

Cum arată mama Octaviei Geamănu! Momentul greu prin care au trecut împreună FOTO


Cum arată mama Octaviei Geamănu! Momentul greu prin care au trecut împreună FOTO

Au o relaţie specială şi au trecut prin multe împreună. Octavia Geamănu şi-a sărbătorit ieri mama, omul care a susţinut-o întotdeauna necondiţionat şi alături de care a dus bătălii ce păreau pierdute. De un asfel de moment, prezentatoarea Observatorului a vorbit şi pentru OK!

"O cumpănă suferită de mama în urma unei intervenţii. Credeam că o vom pierde, dar a fost doar o cumpănă. A două zi, când am mers să o văd la spital, m-am simţit ca şi cum aş fi mers să îmi văd prima dată copilul".

Chiar dacă nu împart aceleaşi trăsături, cele două au fost întotdeauna apropiate şi au învăţat să se bucure de fiecare moment petrecut împreună, mai ales de când în viaţa lor a apărut micuţul Andrei.

“Un moment de când Andrei împlinea două luni. Îmi amintesc exact când am făcut fotografia. Parcă mă văd cu ce admiraţie şi dragoste priveam spre mama care îşi pusese viaţa în stand by pentru a fi alături de mine în primele luni după naştere. Nimic în lume, nimic nu e mai important ca familia. La mulţi ani, mami!”, a scris vedeta Antenei 1 pe Facebook.

Modifică Setările