Lifestyle

Cum arată Mihai Morar după ce a slăbit spectaculos. Îl recunoşti cu greu

Cum arată Mihai Morar după ce a slăbit spectaculos. Îl recunoşti cu greu camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A reuşit să slăbească spectaculos cu mult sport şi cu ceva mai multă grijă la mâncare. Mihai Morar aleargă în fiecare dimineaţă în Herăstrău, iar rezultatele au început să se vadă.

Fostul prezentator de la Antena Stars recunoaşte că demersul lui nu a fost înţeles de toată lumea şi că uneori i s-a spus că a slăbit mult prea rău.

 

“Mihai, opreşte-te!”. “Eşti prea slab!”. “Eşti bolnav?”. Am încheiat citatele. Comentariile la poze. Da, poate că sunt prea slab în poze. Dar eu nu trăiesc în acea poză, eu trăiesc în filmul meu. Da, poate că ai dreptate când spui că sunt bolnav, obosit, dar poate că poza e făcută la 5.00 dimineaţa, epuizat după o tură de parc în alergare. Dar aia e doar o poză, iar starea mea de după alergare nu a încăput în fotografie. Pentru asta, trebuie să îmi developezi tot filmul.

Şi, ai grijă la capcana asta: când nu-ţi place propriul tău film, schimbă-i scenariul, nu judeca pozele altora. Întoarce-te la filmul tău, acolo ai rolul principal, nu trăi în pozele celorlalţi.

Mai sus, sunt doar două poze. Atât. Nici măcar “înainte” şi “după”. Şi 7 săptămâni distanţă între ele. 7 săptămâni de disciplină alimentară. Nu regim, nu dietă! Grijă pentru mâncare. Grijă, nu sfinţenie. 7 săptămâni de antrenamente funcţionale şi alergare. Z.I.L.N.I.C. Grijă pentru mişcare. Chiar şi zilele de odihnă înseamnă tot grijă pentru mişcare. Şi, cu toate astea, sunt doar două poze. Nimic mai mult. Nu-s nici mândru, nu-i nici laudă. Îmi rulez filmul în continuare. Sunt doar recunoscător că pot face asta şi bucuros pentru proces. Procesul e succesul”, a spus Mihai.

 

El admite că pe acest drum a avut şi un îndrumător.

“Îi sunt recunoscător lui Carmen Fit că mi-a înţeles filmul şi nu a încercat să schimbe scenariul, ci doar să îl îmbunătăţească, alimentar şi funcţional. Ştiu că unii abia aşteaptă să judece pozele de mai sus. Vă readuc aminte că nu pot să vă arăt tot filmul. Nici continuarea lui. Dar ştiu că, în scenariul meu, tot ce fac vreau să pornească din minte, să treacă prin trup şi să-mi meargă la suflet. Ăsta e filmul meu”.

 

 

Comentarii