News

Cum arată o zi din viaţa Rihannei? Secretele artistei, dezvăluite de make-up artistul ei!

Cum arată o zi din viaţa Rihannei? Secretele artistei, dezvăluite de make-up artistul ei!

Recent, Rihanna a lansat noi produse ce fac parte din linia ei de make-up Fenty Beauty, iar Priscilla Ono, make-up artistul cântăreţei, a dezvăluit unele secrete din viaţa celebrei artiste.

„Rihanna ia totul în serios, iar întregul proces de machiaj durează aproximativ două ore. Nu se machează două ore fără oprire, ci face experimente, ne consultăm. Ascultăm muzică şi ne vine inspiraţia, atât mie, cât şi ei. Întotdeauna machiajul şi-l asortează cu hainele şi cu părul“, a început dezvăluirile Priscilla.

Make-up artistul a afirmat că visul oricărui specialist este să lucreze cu oameni ca Rihanna, deoarece artista este foarte atentă la detalii, dar în acelaşi timp se şi relaxează: „E ca şi cum ai fi la o mică bârfă cu cea mai bună prietenă, iar în timpul ăsta îţi aranjezi părul, îţi faci unghiile şi te machezi. Nu simţi când trece timpul, iar vibe-ul este unul foarte bun“.

Mai mult decât atât, Priscilla Ono a spus că Rihanna se pricepe foarte bine la machiaj şi se poate aranja singură în orice moment: „Noi îi spunem pe bună dreptate că poate fi oricând make-up artist. Este în lumina reflectoarelor de ani de zile şi se cunoaşte pe sine foarte bine. Chiar am învăţat lucruri noi de la ea“.

Pe lângă linia de produse de make-up, Rihanna a creat în urmă cu ceva timp şi propria linie de jucării sexuale, Savage X Fenty. Printre produse se regăsesc bijuterii pentru sâni, cătuşe cu puf, bici din piele şi măşti pentru ochi.

Cuffin’ season came early ✖| Which Xccessory you need in your life? ?

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on

Modifică Setările