News

Cum arată Paul McCartney la plajă alături de soţia sa. El are 75, iar ea este superbă la 58 de ani!

Cum arată Paul McCartney la plajă alături de soţia sa. El are 75, iar ea este superbă la 58 de ani!

În octombrie 2011 au mers la alatar, ea fiind cea de-a treia soţie a artistului. Cântăreţul englez Paul McCartney, fost membru al formaţiei The Beatles, este un norocos pentru că are alături de el o femeie superbă.

El are 75 de ani şi o carieră de succes în industria muzicală, ea este cu 17 ani mai tânără, are 58 de ani, este femeie de afaceri şi are o siluetă de model.

Paul McCartney a fost surprins fără tricou.

McCartney a fost întotdeauna un bărbat iubit de femeile de pretutindeni şi un artist nonconformist, până la 69 de ani a fumat canabil, dar a decis să se despartă de acest obicei dăunător pentru a-i da un exemplu bun de urmat fiicei sale mai mari, Beatrice. „Am fumat mult şi cred că e destul. Am ajuns în momentul în care să consider că nu mai e necesar acest lucru”, declara artistul într-un interviu în 2012. Acum, iată-l că se bucură de primele zile însorite din 2018 alături de soţia sa, Nancy Shevell, în vacanţă în St. Barts.

Aşa arată mai tânăra sa soţie, femeie de afaceri.

Cei doi au fost surprinşi la plajă, iar mai mereu Paul apărea îmbrăcat cu tricou şi pantaloni scurţi pentru a nu-şi lăsa la vedere abdomenul, în timp ce frumoasa sa soţie îşi etala silueta de invidiat la soare în costume de baie decoltate. Cu toate acestea, artistul a fost surprins fără tricou în timp ce se bronza pe şezlong şi nu este de mirare de ce preferă să apară acoperit în public.

Trupul său nu mai este ferm ca altădată, de vină fiind şi vârsta înaintată. Cu toate acestea, fizicul pare să nu o intereseze prea mult pe partenera sa fit care îi este alături în calitate de soţie de mai bine de 6 ani.

În aceeaşi ipostază, la plajă, în 2015.

Foto: Hepta/BACKGRID