News

Cum arăta soţia lui George Clooney înainte de a-şi opera nasul? Fotografii de colecţie cu Amal, înainte de operaţiile estetice

Cum arăta soţia lui George Clooney înainte de a-şi opera nasul? Fotografii de colecţie cu Amal, înainte de operaţiile estetice camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Amal Clooney, soţia lui George Clooney, este un avocat de succes, care şi-a început cariera în urmă cu aproximativ 20 de ani şi care a devenit cunoscută în lumea întreagă după ce s-a căsătorit cu faimosul actor.

Chiar dacă multă lume o consideră pe Amal un etalon, ea fiind şi deşteaptă şi frumoasă, soţia lui George Clooney are un trecut mai puţin cunoscut de publicul larg.

Potrivit presei de peste Ocean, printre care se numără publicaţii ca Radar Online şi Harper's Bazaar, Amal Clooney a apelat la ajutorul esteticianului de câteva ori, cea mai cunoscută operaţie pe care a suferit-o fiind aceea de la nivelul nasului.

Chiar dacă diferenţa nu este un uriaşă, sunt vizibile schimbările pe care şe-a suferit soţia lui George Clooney de-a lungul timpului.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO