News

Cum arată soţia lui Jamie Dornan şi ce legătură are ea cu Colin Farrell?

Cum arată soţia lui Jamie Dornan şi ce legătură are ea cu Colin Farrell?

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 09: Jamie Dornan with his wife Amelia Warner attend the UK Premiere of "Fifty Shades Darker" at the Odeon Leicester Square on February 9, 2017 in London, United Kingdom. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)

Jamie Dornan şi Dakota Johnson şi-au continuat turneul de promovare a nuvelei erotice Fifty Shades Darker cu premiera londoneză, care a avut loc, aseară, la cinematograful din Leicester Square. Jamie Dornan şi soţia lui, Amelia Warner Cei doi sunt căsătoriţi din 2013 De data aceasta, actorul nord-irlandez a fost însoţit nu doar de partenera sa din film, şi anume Dakota, ci şi de soţia sa, actriţa britanică Amelia Warner. O soţie care se pare că a trecut peste scenele hard core de sex şi a acceptat să-i fie alături soţului său, în promovarea acestui film mult blamat.

Jamie şi Amelia au amândoi 34 de ani, sunt căsătoriţi din 2013 şi au împreună doi copii.

Însă ceea ce este şi mai interesant este că soţia lui Grey, Amelia Warner, a mai avut o relaţie de iubire cu un irlandez celebru: Colin Farrell.

Colin Farrell and Amelia Warner at the premiere of 'Castaway' at the Village Theater in Los Angeles, Ca. 12/7/00. (Photo by Kevin Winter/Getty Images.)
Colin Farrell şi Amelia Warner în anul 2000

În 2000, Colin şi Amelia erau pe val, tineri şi frumoşi şi s-au iubit sincer şi cu pasiune timp de un an. Ba chiar se zvoneşte că s-ar fi şi căsătorit în secret în 2001, în Tahiti, dar că mariajul a durat doar patru luni. Între ghilimele spus mariaj, căci ceremonia aceea de pe plajă, la care „mirii“ i-au avut ca martori pe cântăreţii de ukulele, n-a fost cu siguranţă legală.

Foto: Getty Images