Agenda

Cum arăta Ştefan, cel mai tânăr concurent de la Exatlon, înainte de a intra în concurs

Cum arăta Ştefan, cel mai tânăr concurent de la Exatlon, înainte de a intra în concurs

Fanii emisiunii fenomen Exatlon îl ştiu cu siguranţă pe Ştefan Floroaica, atletul seducător de doar 25 de ani, cel mai popular concurent din echipa Războinicilor.

Din păcate pentru acest tânăr foarte apreciat, echipa lui a pierdut aseară al cincilea duel cu cea formată din faimoşi, ceea ce a însemnat că echipa şi aşa decimată a albaştrilor a fost pusă, încă o dată, în situaţia de a propune trei oameni pentru eliminare.

Printre aceşti trei concurenţi din echipa albastră se numără şi Ştefan, propus de colegul lui, Ionuţ, ceilalţi doi aflaţi în pericol de a părăsi emisiunea fiind Alex şi Mariana.

Conform regulamentului concursului, telespectatorii au avut la dispoziţie o oră pentru a-şi vota favoritul, iar deznodământul se va afla în emisiunea difuzată de Kanal D în această seară.

Ştefan este unul dintre cei mai apreciaţi atleţi de la Exatlon şi sunt mici şanse să fie eliminat prin vot, ca dovadă numeroasele comentarii laudative de pe Facebook la adresa lui, cum ar fi acesta: "Ce milă mi-e de Ştefan că face parte dintr-o aşa echipă! Sper din suflet să rămână printre finalişti. E cel mai bun şi nu judecă pe nimeni, este corect. Deşi ţin cu faimoşii, hai Ştefan! Te apreciez".

Noi vă propunem să vedem cum era tânărul de 25 de ani înainte să înceapă aventura în Republica Dominicană, răsfoind contul lui public de Instagram! Veţi descoperi fotografii foarte inedite, multe fiind din perioada în care a lucrat pe timpul studenţiei, ca salvamar, în America.