Agenda

Cum arată viaţa unui apreciat instructor de fitness de la Hollywood

Cum arată viaţa unui apreciat instructor de fitness de la Hollywood

JUST JILLIAN -- Pictured: Jillian Michaels -- (Photo by: Don Flood)

Jillian Michaels. Foto: Don Flood Jillian Michaels nu este doar o femeie care arată bine, ci şi unul dintre cei mai buni instructori de fitness de la Hollywood. Printre clienţii ei celebri s-a numărat şi Maria Shriver, soţia lui Arnold Schwarzenegge, o femeie care, la cei 60 de ani ai ei, este încă într-o formă extraordinară. Ei bine, Jillian, care pentru americani este un model de stil de viaţă sănătos graţie programelor sale de nutriţie şi exerciţii fizice lansate în ultimii ani, vine şi în România. Deocamdată, prin intermediul postului de televiziune E! În vârstă de 41 de ani, Jillian se împarte între doi copii, iubita ei, un partener de afaceri, un grup de prieteni care îi sunt ca o familie şi 15 animale de companie, iar telespectatorii vor avea ocazia să intre în culisele vieţii ei agglomerate, o dată cu premiera emisiunii săptămânale Just Jillian, de duminică, 31 ianuarie, de la ora 21:00, numai la E!

De-a lungul celor 8 episoade din acest sezon, Jillian este prinsă între ciocan şi nicovală, împărţindu-se între administrarea imperiului ei în continuă creştere, fetiţa ei de 5 ani, Lukensia, şi băieţelul ei de 3 ani şi jumătate, Phoenix, alături de iubita ei, Heidi, şi încearcă să le dedice tuturor cât mai mult timp.

Jillian şi partenerul ei de afaceri („soţul de la muncă”), Giancarlo, încearcă mereu să descopere noi modalităţi prin care Empowered Media să poată răspunde cererilor numeroşilor ei fani.

Împreună lucrează la o listă aparent interminabilă de proiecte noi, printre care se află şi un nou turneu al lui Jillian, o nouă carte, DVD-uri cu exerciţii, o nouă investiţie financiară, o linie de produse alimentare sănătoase, o linie vestimentară dedicată sportului, o linie de suplimente nutritive, un podcast marca Jillian Michaels, proiecte TV şi pregătirea protejaţilor ei din lumea fitness-ului.

Maria Shriver tk3s_xposure_22062011_xpusbb1_0108
Maria Shriver

Urmăriţi, din 31 ianuarie, în fiecare duminică, de la ora 21:00, noua serie Just Jillian, exclusiv la E!