Beauty

Cum îşi menţine silueta Silvia Lăuneanu FOTO

Cum îşi menţine silueta Silvia Lăuneanu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A fost mereu fit, iar acum, de când e mămica unui băieţel, are silueta unei femei care pară să nu fi născut niciodată. Uite cum reuşeşte.

Silvia Lăuneanu are silueta la care visează orice femeie. Frumoasa brunetă cu păr lung trăieşte de ceva timp la New York, împreună cu soţul ei, Sorin Botezatu, şi fiul lor, Alexandru. Dar chiar dacă e mămică full time, Silvia reuşeşte să-şi acorde şi ei timp şi să se îngrijească de felul în care arată.

Încă de când l-a născut pe Alexandru şi-a promis că va reveni în sala de sport şi iată că s-a ţinut de cuvânt. Asta şi pentru că blocul din Manhattan în care locuieşte este dotat cu sală de fitness şi chiar cu o piscină pe terasa blocului.

Şi iată cum, deşi şi-a revenit spectaculos după sarcină în mod natural, artista de 41 de ani s-a reapucat de tras fiare şi de înot. Asta pe lângă alergarea de zi cu zi după puştiul ei şi mersul cu bicicleta.

"După sală...merg şi câteva bazine în piscina de pe bloc, nu? ", a scris Silvia pe contul ei de socializare, postând câteva instantanee de la antrenamentul ei zilnic.

Modifică Setările