News

Cum îşi motivează Brigitte Macron alegerea de a se îndrăgosti de un bărbat mai tânăr cu 25 de ani?

Cum îşi motivează Brigitte Macron alegerea de a se îndrăgosti de un bărbat mai tânăr cu 25 de ani? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A preluat mandatul prezidenţial pe 14 mai 2017, de la preşedintele Francois Hollande şi a reuşit, în cei aproape doi ani, să se impună drept un şef de stat raţional şi cu idei prospere. Alături a avut-o pe Brigitte, cea despre care spune că este mâna lui dreaptă.

Deşi au fost extrem de criticaţi pentru legătura lor amoroasă, diferenţa de vârstă dintre ei, dar şi pentru începuturile necuviincioase ale relaţiei lor, Brigitte şi Emmanuel Macron sunt acum unul dintre cele mai respectate şi admirate cupluri prezidenţiale. I-a ajutat maturitatea cu care au luat deciziile importante în stat, diplomaţia de care se bucură, dar şi disponibilitatea şi pozitivismul cu care întâmpină orice problemă.

Brigitte Macron găseşte acum curajul de a vorbi despre legătura ei cu Emmanuel, dar şi cum decizia de a-i fi alături o face mai fericită ca oricând, în ciuda diferenţei de 25 de ani dintre ei. ”Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţe lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul. Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei, dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să trăiesc această viaţă, să fiu complet fericită”, a declarat ea într-un interviu cu revista Elle.

Vorbind despre criticile cu care s-a confruntat în tot acest timp, dar şi despre cum a făcut faţă acestei lupte continue, Brigitte a recunoscut că tot ce a făcut e să se resemneze. ”Mi-am zis mie, însămi: OK, nu-ţi place ce auzi, dar trebuie să suporţi. La sfârşit, totul va trece!”, a declarat prima-doamnă a Franţei în primul interviu mare de când soţul ei acceptase şefia statului. Şi aşa este! Astăzi, Brigitte e privită cu admiraţie, iar relaţia ei cu Emmnuel nu mai ţine primele pagini ale ziarelor, ci activitatea lor profesională.

Modifică Setările