News

Cum s-au descurcat? Charlotte, vedeta momentului, în timp ce fratele său, George, se ascunde după tatăl său

Cum s-au descurcat? Charlotte, vedeta momentului, în timp ce fratele său, George, se ascunde după tatăl său camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nunta lui Meghan şi-a Prinţului Harry a fost mult aşteptată şi prin prisma celor doi copii ai Ducilor de Cambridge, care au primit îndatoriri în ziua ce mare şi care promiteau să fie, pentru câteva secunde, în centrul atenţiei. Ei bine, chiar aşa s-a întâmplat, Charlotte şi George au fost aclamaţi şi urmăriţi cu interes de toţi simpatizanţii regali. Charlotte, nerăbdătoare să ajungă la nuntă În calitate de domnişoară de onoare, Charlotte (3 ani) a fost o prezenţă activă la nunta unchiului său. Îmbrăcată într-o rochiţă albă, cu pliuri, semnată de Clare Waight (designerul care a creat şi rochia de mireasă a lui Meghan), Charlotte a fost pur şi simplu adorabilă la nunta regală. Ea a purtat, asemenea celorlalte domnişoare de onoare, un buchet cu flori şi o coroniţă asortată. Însă, spre deosebire de celelalte fetiţe, Prinţesa de Cambridge şi-a făcut timp să le facă cu mâna simpatizanţilor regali, dând dovadă de o dezinvoltură ieşită din comun.

La polul opus a fost fratele său mai mare, George, despre care ştim că nu e fan al ieşirilor şi interacţiunilor publice. Acesta a fost timid şi s-a ascuns după tatăl său, Ducele de Cambridge, ori de câte ori a avut ocazia. La sosire, însă, l-am văzut de mână cu un alt paj, din partea miresei. El a purtat cu această ocazie o replică a ţinutei tatălui său, imitând o uniformă militară.

George cel timid
Prins cu greu!

Ceilalţi paji au fost: finul lui Harry, Jasper Dyer, şi gemenii prietenei lui Meghan, Brian şi John Mulroney.

Modifică Setările