News

Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu după operaţia suferită. Gogoaşă din Trăsniţii s-a pozat pe patul de spital

Cum se simte actorul Constantin Zamfirescu după operaţia suferită. Gogoaşă din Trăsniţii s-a pozat pe patul de spital camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Are zâmbetul pe buze! Actorul Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer. Luni, 26 octombrie, acesta a fost supus unei intervenţii chirugicale, iar acum vin primele veşti despre starea lui de sănătate, după operaţie. 

Gogoaşă din serialul Trăsniţii, aşa cum îl ştie o ţară întreagă, a suferit o operaţie, i-a fost extirpat un rinichi după ce medicii l-au diagnosticat cu cancer. Intervenţia chirurgicală a avut loc la un spital din Bucureşti. Iată că acum vin primele veşti despre starea lui de sănătate. 

Actorul Constantin Zamfirescu s-a fotografiat pe patul de spital şi pare că se simte bine. Din poză se observă că este pozitiv şi zâmbeşte. "Zamzu e bine! Mulţumim tuturor pentru implicare şi pentru gândurile bune!", a declarat în mediul online. 

În jurul său sunt mai multe aparate medicale, iar abdomenul îl are acoperit cu un pansament. Priviţi în gaelria foto ce zâmbet afişează actorul după operaţie!

Actorul Constantin Zamfirescu a făcut apel în mediul online

Pe 23 octombrie s-a aflat că actorul duce o luptă crâncenă cu boala. Cel care îi dă viaţă lui Gogoaşă în serialul Trăsniţii a fost diagnosticat cu cancer. Pe reţelele de socializare a anunţat că are nevoie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.   Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine şi spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulţumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Şi sunt mulţi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a precizat actorul pe pagina de socializare.

Foto: Facebook

Modifică Setările