News

Cum se simte Constantin Zamfirescu din Trăsniţii după operaţie. Cum a descoperit actorul boala

Cum se simte Constantin Zamfirescu din Trăsniţii după operaţie. Cum a descoperit actorul boala

A descoperit boala din întâmplare, la un control de rutină, apoi a cunoscut suferinţa sub toate formele ei. A urmat o intervenţie grea. Constantin Zamfirescu (54 de ani) sau Gogoaşă din serialul ”Trăsniţii speră însă ca lupta cu boala să se fi încheiat aici.

“Eu mai am şi altă activitate în afară de cea de acor. Sunt designer de torturi, soţia mea face blaturi şi eu le ornez. S-a întâmplat aşa Am avut o comandă pentru un tort de la nişte oameni înstăriţi, cu relaţii. M-AM dus personal să le duc tortul şi am aflat că erau patroni de clinică medicală. La final mi-au zis că pot sa beneficiez de un consult gratuit la ei la clinică. Acum două luni am fost sunat într-o luni că miercuri sunt programat la analize. M-au plimbat de la un cabinet la altul fără să plătesc nimic. Am făcut toate investigaţiile necesare. Doar că la urologie, la prima examinare, a reieşit că exista o formaţiune suspectă la rinichiul drept. A urmat apoi o examinare mai complexă la rinichiul drept la medicină internă, şi atunci doctorul a zis: ”Nu-mi place ce văd”. De atunci, mi-am dat seama din vocea doctorului că e ceva de rău. Am făcut CT cu substanţă de contrast. A venit răspunsul la patru zile: tumoră malignă!’’, spune Zamfirescu pentru Playtech.ro.

Acum, actorul încearcă să îşi reia viaţa de dinainte de opera’ie.” Chiar zilele acestea am scos firele de la operaţie. Am plecat singur, cu maşina, am vlagă, deşi am slăbit opt kilograme. M-am înscris la oncolog, deşi tumora a fost scoasă, există riscul de recidivare  pentru că a fost puternic vascularizată, poate să migreze cancerul şi se poate stabili la plămâni. Am un regim alimentar foarte strict , nu am voie proteine vegetale ( mazară, linte sau ciuperci), foarte puţine lactate, ouă, carne- aproape deloc”.

 

Modifică Setările