News

Cum se simte Majda Aboulumosha după operaţia la sâni. Vedeta se află încă în Turcia

Cum se simte Majda Aboulumosha după operaţia la sâni. Vedeta se află încă în Turcia

Majda a trecut printr-o intervenţie chirurgicală la nivelul sânilor, se simte bines şi se pregăteşte să revină acasă. Frumoasa ciocolatie a suferit un lifting mamar tocmai la o clinică din Turcia

“Azi am avut ultimul control!Totul este bine şi abia aştept să mă întorc acasă la familie. M-am simţit în siguranţă, toată lumea de aici mi-a zâmbit, iar acum pe pas de plecare le-am simţit îmbrăţişarea chiar dacă nu a putut fi una fizică. Mulţumesc Ensar Duman pentru că mereu ai grijă de toţi pacienţii tăi! Eu am crescut în Istanbul, pentru mine e a doua casă, îl cunosc şi mă cunoaşte. Este o ţară cu multe locuri frumoase pe care le puteţi vizită. Practic, refacerea poate fi una mai uşoară de suportat. Vă mulţumesc din suflet pentru toate urările, gândurile, mesajele frumoase, mi-au adus mult bine în suflet. Vă pup pe toţi”, a scris vedeta pe o reţea de socializare.

Majda şi-a dorit această operaţie după ce a slăbit spectaculos. “Am luat această decizie după multe consultaţii. Am ales să vă spun, pentru că mă urmăriţi de atâta timp şi v-aţi obişnuit cu sinceritatea mea. Sunt convinsă că sunt multe femei care îşi doresc să facă acest pas şi poate că nu au avut curajul sau nu au ştiut unde să meargă. Părerea mea este să cereţi întotdeauna mai multe opinii, să vorbiţi cu medicul şi să mergeţi acolo unde va simţiţi în siguranţă. Deşi Ensar Duman îmi este un prieten foarte bun, mi-a zis să merg acolo unde simt, să vorbesc cu medicii şi să iau cea mai bună decizie pentru mine. Aşa am făcut. Nu este prima dată când vin, iar dacă mă întorc e clar că aici simt că medicii sunt foarte atenţi cu mine, foarte stricţi şi fac totul pentru a face că frumuseţea estetică să fie una, în primul rând, sănătoasă”, a povestit Majda.

 

Modifică Setările