News

Cuplul de aur! Goldie Hawn şi Kurt Russell, 34 de ani de iubire!

Cuplul de aur! Goldie Hawn şi Kurt Russell, 34 de ani de iubire!

at The World Premiere of Marvel Studios’ “Guardians of the Galaxy Vol. 2.” at Dolby Theatre in Hollywood, CA April 19th, 2017

Sunt unul dintre cele mai longevive şi fericite cupluri de la Hollywood. Goldie Hawn şi Kurt Russell au demonstrat tuturor că şi-n Cetatea Filmului o relaţie poarte rezista atâta vreme cât există iubire şi toleranţă! Goldie & Kurt Apariţiile lor de cuplu, pe covorul roşu, sunt un deliciu, aşa că ne bucurăm de fiecare dată când îi vedem împreună, la vreo premieră de film sau vreun eveniment de la Hollywood.

Aşa se face că am fost de-a dreptul încântaţi când i-am văzut, ieri, păşind, la braţ, pe covorul roşu al premierei ”Guardian of the galaxy vol. 2”, ce a avut loc în Los Angeles.

Extrem de eleganţi!

Zâmbitori şi foarte pătimaşi, actriţa de 66 de ani şi partenerul ei de viaţă, în vârstă acum de 71 de ani, au fost extrem de eleganţi la acest eveniment de la Hollywood. Goldie a purtat cu această ocazie o rochie neagră, midi, care a făcut minuni în cazul siluetei sale, iar Kurt a îmbrăcat o pereche de blugi, o cămaşă şi un sacou asortat ţinutei alese de actriţă. Nu-i aşa că sunt o pereche minunată?

Sunt împreună de 34 de ani

Amintim că Goldie şi Kurt s-au cuplat în 1983, la puţin timp după ce actorul a divorţat de Season Hubley. Actorii sunt părinţii unui băiat pe nume Wyatt Russell,  care a venit pe lume în iulie 1986. Totuşi, cei doi copii ai lui Goldie, proveniţi din relaţia cu Bill Hudson, respectiv Kate Hudson şi Oliver Hudson,  îl consideră pe Kurt Russell tatăl lor.

Familia lor. Kate, Oliver şi Wyatt, Kurt & Goldie

foto: Getty Images

Modifică Setările