News

Cupluri care n-au şanse să rămână împreună. Iată de ce!

Cupluri care n-au şanse să rămână împreună. Iată de ce!

După Selena Gomez şi Weeknd, care şi-au luat “Adio!” unul de la altul, a venit rândul altor perechi să ajungă în vizorul nostru din simplul motiv că-şi au şi ele zilele numărate. Tic-tac, tic-tac!...

Ben Affleck & Lindsay Shookus

Nu i-a trebuit mult starului hollywoodian ca să-i şi găsească fostei lui partenere, Jennifer Garner, o înlocuitoare. După multe tatonări, actriţa a depus actele de divorţ, iar el şi-a refăcut viaţa amoroasă în doi timpi şi trei mişcări. A găsit-o pe Lindsay Shookus, o producătoare care nu dă semne prea multe că îşi doreşte să-şi petreacă tot restul vieţii cu Affleck. Şi cine o poate blama?!

Ben este un crai veritabil, cu probleme alcoolice, care numai încredere nu inspiră. Nu degeaba nu se grăbeşte nici Shookus să intenteze divorţ de tatăl copilului ei. Aşadar zvonurile conform cărora cei doi amorezi îşi caută casă în care să locuiască împreună nu prea merită atenţie. Cum nici nu trebuie să ne facem speranţe că Ben şi Lindsay au şanse să rămână împreună până la adânci bătrâneţi. Şi asta mai ales pentru că angajamentul pe viaţă pur şi simplu nu se află în ADN-ul actorului.

Modifică Setările