Vedete

Dan Bittman revine cu declaraţii după reacţiile stârnite: "Eu respect toate regulile, dar acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase pe telefon"

Dan Bittman revine cu declaraţii după reacţiile stârnite: "Eu respect toate regulile, dar acum trebuie să suport şi alertele astea penibile şi mincinoase pe telefon" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dan Bittman a stârnit reacţii cu declaraţiile sale despre pandemia de coronavirus. Artistul a fost surprins la o terasă, respectând toate regulile. A mărturisit că nu mai suportă această situaţie, că în România interesele politice sunt prea mari. 

Declaraţiile făcute de Dan Bittman referitoare la pandemia de coronavirus din România au stârnit multe reacţii.Artistul spune că nu îşi mai doreşte să trăiască în pandemie, cu atâtea restricţii, şi a pus la îndoială statisticile autorităţilor în legătură cu Covid-19. Mulţi dintre colegii lui de breaslă au reacţionat. A fost criticat aspru pentru părerile lui, alţii l-au susţinut. Dan Bittman a stârnit multe reacţii cu părerile sale despre pandemia de coronavirus. Vedetele au reacţionat.

Actorul a fost însă surprins recent la o terasă, respectând toate regulile. Era însoţit de o bună prietenă, în unul dintre localurile din Pipera. "Da, am ieşit. Am purtat mască până sus la terasă şi a fost ok. Eu continui să-mi duc viaţa normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul", a declarat Dan Bittman pentru click.ro. 

El a continuat: "Când văd aglomeraţia la metrou, când am văzut astă vară aglomeraţia de pe plajă, cu oameni fără mască şi fără distanţare... ar fi trebuit să fim toţi morţi până acum. Dacă oamenii ar sta puţin să judece cifrele, s-ar lămuri. (...) Eu de mic am fost învăţat să mă spăl pe mâini, să am nişte reguli de igienă, pe mine pandemia asta nu m-a învăţat nimic nou. Doar pun mască, acum, şi respect legea. Însă rămân la propriile convingeri".

Dan Bittman: "Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu"

Dan Bittman şi-a spus părerea fără vreo reţinere referitoare la pandemia de coronavirus. El consideră că în România „nu se moare de COVID”, ci „se vindecă de COVID”, invocând în susţinerea teoriei sale cele peste 130.000 de persoane care au fost declarate vindecate. Cântăreţul a afirmat că nimeni nu poate spune care este, de fapt, bilanţul deceselor provocate de acest virus. Nici măcar medicii, întrucât nu efectuează necropsiile în momentul în care pacienţii se sting pe paturile de spital. „Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinţi, dar nu pot să înghit informaţie fără discernământ", a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Monica Odagiu, primele declaraţii despre presupusa relaţie cu Dan Bittman

S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu de câţiva ani. Acum, artista a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Dan Bittman, în emisiunea Acces Direct. Întrebată de Mirela Vaida ce este adevăr şi ce nu despre tot ce s-a scris, ea a afirmat: ”Cam nimic. La mine nici măcar vârsta. M-au făcut mai tânără. N-am ripostat… Am vrut să stăm departe de chestia asta. „Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu.

Foto: Facebook, BLITZ

Comentarii

Modifică Setările