News

Dan Cruceru, doborât de o boală la fel de gravă ca şi coronavirusul. Ce a păţit prezentatorul Survivor RomâniaDan Cruceru, doborât de o boală la fel de gravă ca şi coronavirusul. Ce a păţit prezentatorul Survivor România

Dan Cruceru a fost greu încercat în timpul petrecut în Republica Dominicană.

Prezentatorul de la Kanal D a stat patru luni departe de familie, dar s-a luptat şi cu o afecţiune gravă. Dengue este o boală virală a ganglionilor limfatici, care provoacă dureri articulare severe şi febră. În general, se transmite prin înţepătura de ţânţar. Uneori, poate fi mortală.

„A fost cel mai mare proiect pentru mine, dar şi cel mai greu. Când am venit în emisiune, în prima lună, am avut Dengue, m-a pişcat un ţânţar care avea acest virus. Am avut noroc de o echipă de medici foarte bună, care m-a pus pe picioare în câteva zile”, a declarat Dan Cruceru la Kanal D.

Aceasta nu a fost însă singura problemă pentru prezentatorul show-ului Survivor. Dan a slăbit şi a întâmpinat probleme din cauza căldurii excesive. „Până m-am adaptat am slăbit vreo 7 kg. Pe traseu m-am confruntat cu aceleaşi condiţii meteo ca şi voi. M-a ars soarele, am schimbat pielea de cinci ori până acum. Cireaşa de pe tort, doar mie mi s-a întâmplat: vocea. Mi-am pierdut-o de zeci de ori. Mi-a fost foarte greu, dar în acelaşi timp mi-a plăcut enorm”.