News

Dan Negru a fost lăsat fără cuvinte de un concurent Next Star

Dan Negru a fost lăsat fără cuvinte de un concurent Next Star

Un băieţel de 13 ani îi va ului pe Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa cu abilităţile sale, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a treia ediţie Next Star.

”Sunt Toni Mihailov, am 13 ani şi 8 luni, sunt autist şi inteligent! Îmi doresc să fiu prezentator TV când voi fi mare”, s-a prezentat micuţul care a reuşit să înregistreze mai multe premiere odată cu apariţia sa la Next Star. Mai întâi, Toni a reuşit să îl pună în dificultate chiar şi pe Dan Negru cu întrebările sale, pentru ca mai apoi să îi uluiască pe Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa cu memoria sa fabuloasă şi abilitatea de a ţine minte toate zilele de naştere ale vedetelor din ţară şi din străinătate! ”Nici dacă am fi căutat pe Internet nu am fi fost la fel de rapizi ca el! Ne dorim să găsim astfel de copii care să ne arate că toate acele calităţi speciale ale lor îi fac să câştige”, a spus Loredana încântată.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru aduce în faţa celor de acasă, dar şi a juraţilor Loredana, Ştefan Bănică şi Dorian Popa, copii curajoşi şi talentaţi, care surprind cu abilităţi uimitoare.

 

Comentarii

Modifică Setările