Vedete

Dana Budeanu: "Confortabil şi comod înseamnă şleampăt, în percepţia majorităţii" VIDEO

Dana Budeanu: "Confortabil şi comod înseamnă şleampăt, în percepţia majorităţii" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Responsabila cu "poliţia modei" de la "Vorbeşte Lumea" le-a dat o nouă lecţie de stil celor care îi urmăresc rubrica.

Dana Budeanu a fost întotdeauna adepta stilului elegant, al feminităţii declarate şi a senzualităţii. Iată de ce, în faţa bombardamentului stilului casual, de care femeile abuzează adesea în ideea că se aliniază trendului tineresc, lejer şi nonconformist, Dana Budeanu militează pentru purtarea pantofilor rafinaţi, cu toc, care flatează picioarele doamnelor.

La cea mai recentă intervenţie a sa de la "Vorbeşte Lumea", Dana Budeanu a ţinut să sublinieze încă o dată acest aspect.

"Confortabil şi comod înseamnă şleampăt, în percepţia majorităţii. Niciodată confortabil sau comod nu înseamnă elegant, nu înseamnă fin, nu înseamnă frumos. Este o zonă de confort pe care aţi ales-o, în care vă refugiaţi majoritatea femeilor. Este o zonă de confort urâtă, vă ascundeţi după aceste două cuvinte doar din dorinţa de a scăpa de îngrijirea de care ar trebui să vă ocupaţi, în general nu doriţi să vă mai pese, vi se pare că tot trendul ăsta general în care cool-ul înseamnă că nu-mi pasă e OK pentru voi. În schimb, în acelaşi timp, vă doriţi o egalitate în abordare vizavi de bărbaţi şi ca societatea să vă perceapă la fel, să vă acorde aceleaşi drepturi, acelaşi respect etc. Vreau să înţelegeţi că ne-am născut diferiţi şi că e foarte mişto că noi ne-am născut femei, şi că e foarte mişto că suntem sexul frumos, şi că este superb să ne preocupăm de asta. Şi că nu există over-dressed, şi că nu există over-îngrijit, şi că nu există prea aranjat ori prea frumos. Faptul că v-aţi refugiat în spatele oricăror motive ca toate acestea să nu se mai întâmple este doar ceva rău, urât şi prost. Nu ştiu dacă nu v-ar plăcea să ieşiţi pe stradă şi să vedeţi toate femeile în rochii superbe, zâmbind, frumoase, preocupate de ele însele. (...) Nu este despre bani, nu este despre condiţie socială. Poţi să ai două rochii în toată garderoba şi să ştii să le porţi mereu şi să arăţi bine în ele mereu."

Dana Budeanu şi-a continuat pledoaria pentru frumos, încercând să le convingă pe cele care îi urmăresc rubrica de la ProTV printr-o poveste emoţionantă de viaţă, pe care o puteţi asculta în înregistrarea de mai jos.