Galerii foto

Dana Rogoz îşi sărbătoreşte fiul cu un nou pictorial

Dana Rogoz îşi sărbătoreşte fiul cu un nou pictorial camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

La 2 ani, Vlăduţ are parte de un nou shooting, realizat alături de celebra lui mamă.

2-6

Muzeul de Artă Contemporană a devenit locul preferat al Danei Rogoz, care surprinde, de 2 ani încoace, ipostazele noii sale vieţi de mămică.

„Acum 2 ani, ultima ieşire din casă, înaintea drumului către maternitate, a fost o vizită la Muzeul Naţional de Artă Contemporană. Anul trecut, am revenit în acelaşi loc, cu un Vlăduţ care putea să alerge deja şi părea de neoprit… Habar nu aveam ce înseamnă «de neoprit» la vremea respectivă, dar ACUM ştiu. Anul acesta am vizitat din nou MNAC şi sperăm să rămână o tradiţie“, a scris Dana Rogoz pe contul ei de socializare.

Dana Rogoz

„Azi, Vlad împlineşte 2 ani. Să fii fericit, să fii sănătos, să te bucure fiecare nouă descoperire a acestei lumi şi să iubeşti viaţa!“ este urarea pe care i-o face vedeta fiului său, dimpreună cu un pictorial dedicat.

„Nu mai e bebe, e băieţel. Înţelege, te păcăleşte, te strânge la piept, îţi vorbeşte şi te cucereşte iremediabil. A crescut minunea noastră şi noi, părinţii, îi suntem extrem de recunoscători pentru toată dragostea cu care ne-a inundat sufletele. Simt uneori că atât de multă dragoste mă poate sufoca. Să creşti mare, fiind iubit şi iubind pe toţi cei din jurul tău, căci dragostea de oameni e cea mai de preţ valoare pe care dorim să ţi-o insuflăm. La mulţi ani!“, a completat Dana pe blogul personal.