Vedete

Dana Rogoz şi soţul ei, Radu, au împlinit 16 ani de relaţie. Cum s-au schimbat în timp

Dana Rogoz şi soţul ei, Radu, au împlinit 16 ani de relaţie. Cum s-au schimbat în timp camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Povestea lor de dragoste a început pe un platou de filmare. Unii nu le-au dat nicio şansă, dar iată că au ajuns să bifeze 16 ani de relaţie şi şapte ani de căsătorie. Dacă Dana Rogoz are şi acum alura unei adolescente, chiar dacă zilele trecute a născut cel de al doilea copil, o fetiţă, Lia Elena, soţul ei, regizorul Radu Dragomir, s-a schimbat radical în aceşti ani.

“Una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Trebuie să îmi găsesc timp zilele următoare pentru a nota cât mai multe detalii: cum ne-au aşteptat băieţii în faţa maternităţii cu flori, reacţia lui Vlad când a văzut-o prima oară pe Lia, cum s-a aşezat pe jos în genunchi lângă ea, cum a mângâiat-o şi a pupat-o, cum se laud la restul oamenilor care aşteptau să intre în spital că e surioara lui şi că o cheamă Lia Elena, cum am plâns eu întruna de fericire în maşină, pe drumul de întoarcere spre casă, cât timp Vlad îi canta Liei colindul lui preferat. Şi cum am suflat apoi împreună cu Radu în tortul nostru, căci împlinim 16 ani de relaţie. Să fim mereu la fericiţi ca azi!”, a povestit Dana Rogoz.

 

Modifică Setările