News

Dana Rogoz, slabă şi tonifiată la o săptămână de la naştere: "Zona din dreptul operaţiei e incă inflamată"

 Dana Rogoz, slabă şi tonifiată la o săptămână de la naştere: "Zona din dreptul operaţiei e incă inflamată"

La o săptămână de la naştere, Dana Rogoz afişează o siluetă impecabilă. Singurele probleme pe care actriţa le mai are sunt date de operaţia de cezariană, zona fiind inflamată.

Dana Rogoz a decis să nu apeleze la ajutorul unei bone în această perioadă, aşa  că are grijă singură de cei doi copii.

“Lia Elena a împlinit o săptămână de viaţă. Ce vârstă frumoasă: o săptâmană! Ce zile de fericire pentru familia noastră! Nu îmi lipsşte nimic, am tot ce îmi doresc. Acum câteva luni mă gândeam cum o să facem faţă singuri situaţiei, fără bonă, făra bunici, făra alt ajutor. Iar azi mă gândeam că nu mi-aş fi dorit nicio secundă să fie altcineva în casă cu noi, care să mă ajute cu fetiţa. Sunt ca o căţeluşă, care nu ar lasa pe nimeni să se apropie de puiul ei. E minunat aşa cum s-au aşezat toate până la urma de la sine.

Cum poate vă aduceti aminte de la Vlad, în fiecare săptămână am făcut câte o poză cu evoluţia burticii de gravidă, apoi o poză la o săptămână după. Am vrut să păstrez tradiţia, căci ştiu cât de mult mă voi bucura de aceste poze cu "înainte - după" mai târziu’’, povesteşte Dana.

Actriţa a luat doar câteva kilograme în timpul sarcinii.

“Nu am vrut sa vorbesc toata sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentara pe mame cand vine vorba de acest subiect. Si eu mai am kilograme de dat jos, si la mine zona din dreptul operatiei e inca inflamata. Iar faptul ca am o recuperare usoara si ca uterul s-a retras asa (ca la Vlad) tine in primul rand de niste gene bune, de felul meu de a fi. Daca as fi postat aceste poze mai tarziu, as fi trezit probabil banuiala ca m-am infometat, ca am tinut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat dupa nastere, mai ales daca alapteaza). Dar pentru ca asa am iesit din maternitate, e clar ca e vorba de... mult noroc. In privat primesc foarte multe intrebari legate de regimul meu in timpul sarcinii si singurele reguli de care am tinut cont au fost: sa nu fac excese, sa nu sar mese si sa incerc sa mananc cat mai variat si sanatos. Asadar va rog din suflet sa nu va comparati cu nimeni, sa nu va stresati cu subiectul greutatii imediat dupa nastere”.